Meillä on lunta ja vähän pakkastakin,talvi tuli käymään!

Koirien kans ei oo ihmeitä hommailtu,lähinnä yritetty pakoilla kurakelejä mikä nyt on ollut aika mahdottomuus.

Armi on päässyt muutaman kerran leikkimään uuden kamunsa kans honganpalon metsiin ja hauskaahan niillä on ollut.Kaverilla meinaa olla vaan hiukka huono kunto ja se väsähtää kun Armi syttyy ;).

Tänään makoilin sohvalla töllöä katellen (ja miettien miten jaksaisin lenkille) niin Jossu soitti sopivasti,että vaatetta niskaan,ollaan kohta kääpiö valjakon ja potpurin kans teillä,jälleen loistava ajoitus!Pakkohan se on itseään ottaa niskasta kiinni kun lenkkeily seuraakin on tarjolla.

Sekunnin mietin ketä otan mukaan ja tulin tulokseen Akka ja Pirkko,jaa miksikö?Ei mitään hajuu...
Varmaankin meikäläisen logiikalla potkuri ja Akka sekä Jossu ja Pirkko kuulu yhteen...
Ei muuten huono valinta ollenkaan,hyvin käyttäytyviä koiria mutta Akka riepu ei varmaan kovin mielissään kääpiö-valjakossa "juoksemisesta" ollut,sen ilmeet kerto kyllä aika paljon...Koira joka on ikänsä rakastanut veto hommia ja jolle potkuri tarkoittaa töitä ja juoksemista laitetaan itseään miljoona kertaa pienempien koirien kans kävelemään potkurin viereen...
Sen verran fiksu muka kuitenkin olin etten laittanut Akalle valjaita ja totuuden nimissä aika hyvin se tajuskin ettei tässä nyt töitä saa tehäkkään  vaikka kelkkaa mukana kuskataankin.
Saankohan mä nuo mun elukat kuin sekasin...?

Käytin rivin rannassa kääntymässä,välillä potkuteltiin,välillä kannettiin kelkkoja ja välillä potkurit iski kipinää ;).
Vähän ennen rantaa loppu luisto kokonaan ja älyttiin jopa jättää kelkat tien varteen parkkiin oottelemaan.
Käytiin ihan normaalisti kävellen niemen nokalla saakka jossa talvinen viima olikin jo ihan oikean talven tuntoinen,naamaa nipisteli ja silmäripset jäätyi yhteen!
Juu ja me seisoskellaan siellä viimassa,nautitaan ja kehutaan kuinka on mahtava ilma :).
Kyllä se oikeasti voittaa mennen tullen nämä toivottavasti menneet kurakelit!

Kiva reippailu hetki,kuukin loisti niin komeasti,että hetkittäin olisi voinut luulla että meillä maalla on katuvalot ;).Lissää tämmösiä ilmoja!

Sitten pyörähdin kotona vaihtamassa koirat,otin Aksun,Armin ja Siimen kyytiin ja ajelin honganpaloon,käytiin pari kilsaa kävelemässä ja puolisen tuntia pääkallolla(iso mäki ) juoksemassa tai Armi ja Aksu juoksi me Siimen kans katottiin.

Ai niin,Armin potilas päiväkirja...
Eilen se veti Röllin hännästä pöydältä alas,tuloksena haava oikeassa silmäkulmassa ja illalla se juoksi  pihalla Aksun kans osuen Aksun suussa olleeseen keppiin ja jälleen haava saman silmän alapuolelle...
Eli oikea silmä on ympäriinsä rupinen ja silmä vuotaa....
Tänään sille ei oo sattunut mitään mistä olisi jälkiä jäänyt ;).