Aksu pyörähti siskonsa Wandan kera Nurmeksessa,tuloksena EH2 ja Wanda sai H:n.
Valkkareita oli ilmoitettu 7 kpl.ROP koiraa ei valittu,koska yhtään ERIä ei jaettu.
Aksun ERI jäi koosta kiinni vaikka tuomari mittaskin sen pikkusen väärin,sai tulokseksi 64cm ja piti koiraa silti liian suurena.No,onneksi ne 4-5cm jäi johonkin,ois pian tuomari pyörtynyt..
Wandan H jäi vähän arvoitukseksi...Arvostelu oli ihan hyvä ja kovasti samanlainen kuin kaikilla muillakin päivän valkkareilla ;).

Sain kuvia meistä kehässä ja kuvien perusteella pitkään miettimäni esittäjän vaihdos on Aksulle enemmän kuin paikallaan...
651374.jpg
Kattokaa nyt,mä pingon kärsivä ilme naamalla niin lujaa kuin pääsen ja tuo koirahan korkeintaan hölkkää :).Voiskohan liikkeet esittää pyörällä kehässä...

Pirkko viettikin sitten pitkän päivän erkkarissa,kiitos Heinille Pirkon yövyttämisestä,Hanna-Kaisalle kyydistä ja Jossulle esittämisestä :).
Junnu narttuja oli 16kpl ja Pirkko oli ERI4,paljon oli jaettu myös toisen värisiä nauhoja.Eli hienosti oli Pirkolla mennyt!
Ja se oli kuulemma myös esiintynyt,lukuunottamatta ihan pientä jalattomuus kohtausta eikä sekään ollut iskennyt pöydällä,jee!

Aksun kanssa on myös päivittäin treenattu jotain pientä,näyttely paikallakin ehdittiin ennen kehää ottaa muutamia maltti harjotuksia ja Aksuhan malttaa :).