Kissavauvoista kolme(Pipo,Jörö ja Tikru) on lähteneet omiin koteihin.
En tiiä kuvittelenko vai onko meillä oikeasti paljon rauhallisempaa nyt kun pentuja ei ole enää kuin neljä..Ainakin siltä tuntuu.Tuo nelikko kyllä nukkuu aikalailla yhtä aikaa,seitsemästä joku oli aina hereillä.
Ens viikon lopulla lähtee loputkin,sitten se varmaan rauhallista onkin :).

433401.jpg
Hippa ja Pipo tarkkana

Tänään käytiin pellolla Aksun ja Pirkon kans,Maija oli Simban,Siimen ja Himon kans mukana.Saatiin oikea joukko tappelu aikaiseksi..
En tiiä mitä loppujen lopuksi oikein tapahtui,kaikki kävi niin äkkiä ettei ehtinyt oikeastaan edes tajuta.Simballa paloi käämit kai Pirkolle ja sitten rähäkässä olikin jo kaikki koirat mukana.
Ihme kyllä reikiä nolla vaikka matsasivat ihan kunnolla ja periaatteella kaikki puree kaikkia,p*skiaiset!
Aksulle pisteet,se ei kai älynnyt mikä on homman nimi,hyppi vaan iloisena porukan päällimmäisenä,kai se kuvitteli,että porukalla on uus leikki..
Sitten kun saatiin koirat erilleen huomasin,että meillä oli yleisöäkin...Joku setä ois kai halunnut hiihtää just siitä missä me painittiin,mutta jostain syystä palasikin takaisin..Ilmeisesti se oli kuitenkin katsonut koko näytöksen :).
Päivällä ei kyllä naurattanut yhtään,nyt meinaa jo hymyilyttää...On se voinut olla näky kun koirat tappelee ja me yritetään erottaa niitä siellä lumihangessa,hirveä rähinä ja ärräpäät lentelee.
No,loppu hyvin kaikki hyvin.Paluu matka sujui kohtalaisen hyvin ja kukaan ei vammautunut.

433405.jpg

433410.jpg
Tuo tuolla heinien seassa on koira..
433411.jpg
Meidän Joona 6vee on kova valokuvaamaan,tässä pari Joonan otosta.Hienoja kuvia se poika monesti saa otettua,sellaisia ettei itsellä kävis mielessä edes kuvata.