Kesä, se lämmin, kuuma, hikinen.. On ollu jo monta päivää meillä! Koirat on tietenki päässeet uimaan ja lystiä on riittäny. Ei tullu mitenkään yllärinä, että Piru ja Nanniki tykkää uimisesta .











Sunnuntain uimakeikalta koti pihaan tullessa huomasin, että Siime kävelee ouvosti.. Takajalat hoiperteli ihan solmussa eikä peräpää tienny ollenkaan misä etupää menee.. Ihan ekana kävi mielesä että sillä on lämpöhalvaus mutta melkein samalla sekunnilla tajusin että oireet on ihan liian samanlaiset ku naapurisa viime vuonna liianki usein vierailleen selkäongelman kans..
Soitto kasvistätille varmisti omat epäilykseni ja muori häkki lepoon.
Nyt se on lepäilly häkissä ja taapertanu laiduntie päästä päähän lenkkiä 4-5 kertaa päivässä. Välillä huonommin, välillä paremmin.
Tänään se on ollut ehkä vähän parempana. Nyt ei voi muuta ku toivoa parasta.

Eilen uimakeikkoja tehtiin kaks ja illan viimeiseltä Aksu kotiutu ventti jalassaan. Antura ihan kokonaan halki..  Huonoa tuuria vai koirat liian täpinöissään? Varmaan vähän molempia.

Tänään aamutallia tehdessä Poksu the kantava tamma ei suostunu lähtemään ulos. Söi aamuruokansa kuitenki ja heinäki maistu. Toiveikkaana varsan syntymisestä kävin sitä kattelemasa tämän tästä pitkin aamua.. Ei vaan näkyny varsaa.
Puolen päivän aikaan kävin toteamasa, että pah! Heinää se vaan rouva rouskuttaa eikä kai viiti ulos lähtä ku on niin kuuma.. Siitä n. 15min menin tupakalle ja samalla pistäydyin ihan huvikseni tallissa pääskysiä pesän teosta hätyyttämästä ja voi ihme mikä sinne oli ilmestyny!






Ihme vajaa 5 tuntia vanhana eka kertaa ulkoilemassa