Meillä on niin kuraista ettei ole tosikaan..Pihasta ei pääse pois eikä pihaan pääse takaisin koirien kans niin etteivät ne olis yltäpäältä kuraisia.Kaupungissa pyörätiet on jo kuivat.Pari kertaa olenkin pakannut koirat autoon ja mennyt kaupunkiin lenkille,mutta mun tuurilla joka kerta on alkanut satamaan vettä tai räntää ja koirat on olleet ihan kuraisia..

Eilen käytiin Aksun kans honganpalossa lenkillä ja se pysyikin kohtuu puhtaana kun käveltiin pururataa pitkin jossa oli vielä lunta.
Paitsi että n.50metriä ennen kuin oltais oltu takaisin mummulla ja papalla Aksu läysi ihanan ojan jossa oli vettä sitä kaulaan asti ja tietenkin se ui sydämensä kyllyydestä siellä..Sitten kun käveltiin viimeiset metrit kuraisella pyörätiellä niin voitte varmaan kuvitella miltä se näytti..Ihanaa!

Sama kai tuo muuten mutta kun Aksulla ois sunnuntaina se Tampereen näyttely,niin olen muka yrittänyt pitää sitä puhtaampana.Valkoinen se ei kyllä ole..Siitä varmaan löytyy kaikki maailman värit tällä hetkellä.siitä huolimatta,että sen elämää on yritetty rajoittaa ja toiset koirat on saaneet ottaa mutakylpyjä niin paljon kuin haluavat,turhauttavaa.

Olenkin uhonnut,että ens kesänä tilaan lemminkäisen äijät asfaltoimaan koko pihan ja nuo pellotkin...

Ja kaiken lisäksi mun kumpparissa on reikä,ei mee hyvin :).
Ihan selvästi siitä on jonkun koiran kulmahampaat menny läpi...Kukaan ei tunnusta...
Ihana oli lähtä Akan ja Tanen kans pellolle,ensimmäinen sohjo kohta kun tuli niin saapas oli täynnä sellaista jäähilettä,piristävä tunne ;).

Tulis kesä tai ainakin joku kuivempi kausi...