Aksun kans on sovittu,lyötiin kättä/tassua päälle ja elämä hymyilee.
Vähän harmittaakin kun malttini menetin tiistain treeneissä..Onneks kuitenkin tajusin kai aikonaan heittää kinttaat tiskiin,ei Aksulle ainakaan jääny mitään hampaankoloon.Kaiken se kestää raukka...

Aamupäivällä käytiin Aksun ja Armin kans kaupungilla lenkkeilemässä.Armia pientä maalaiskoiraa kummastutti suunnattomasti liikennevalojen piippaus,sitä piti ihan pää kallellaan kuunnella.Vielä suurempi ihme oli mummo kävelykepin kans...
Onneksi mitään pelottavaa ei näkynyt kuitenkaan,paljon vaan ihmeteltävää.Ei oo hirveästi tullut Armin kans ihmisten ilmoilla kuljettua...
Hyvä mieli jäi lenkkeilystä ;).

Vielä parempi mieli tuli iltasella kun kävin Akan kans ihan kaksistaan lenkillä.On se vaan eri meno kun narun nokassa on vaan yks hurttimus...Ja Akkakin naatiskeli :).

Sitten naurettiin Joonan kans paimenille(Pirkko,Aksu,Armi) pihalla kun ne spurttas Joonan jalkapallon perässä,lumi pöllys ja loppu peleissä koko pallokin oli hukkunut...Kuka tietää mihin ja missä vaiheessa,veikkaan ettei koirat ainakaan..
No,Joonaa ei kyllä naurattanut siinä vaiheessa kun tuli ilmi ettei palloa oo eikä sitä ees löytynyt mutta eiköhän se jostain esiin putkahda.

Iltaa kohti mieli vaan parani kun käytiin Aksun kans honganpalossa treenaamassa.
Otin Mokankin piiitkästä aikaa mukaan touhuamaan.Voi taivas kun mummo koira pursus intoa!Ei sitä voinut nauramatta kattoa kun toinen oli niin täpinöissään :).
Sitten otin Aksulla erittäin nopea tempoisen treenin,tarkoituksena ettei tarvis jankata mitään.Eikä tarvinnut,maahanmenot oli nopeita,seuraaminen jopa irti täysin kontaktissa,liikkeestä istumiset täys kymppi,samoin luoksetulot!

Jes!Kyllä on ollu hiano päivä!